Used before category names. Uncategorized

Verschillende modellen van de VW Transporter Camper Van

VW is een van de meest geruchte voertuig producenten van de wereld. Er zijn een paar modellen van VW zijn geworden zeer beroemd onder individuen van overal ter wereld, VW bestelwagen is een van die modellen. De primaire VW bestelwagen kwam in het midden van 1950 en vanaf dat punt verder, heeft VW herrezen de Transporter van een paar keer. In dit artikel, zult u komen om na te denken over verschillende verschillende modellen van de camper vervaardigd door VW.

Het primaire plan van de VW Transporter bestelwagen werd beïnvloed door de VW vervoer genaamd als Samba. Vreemd genoeg, werd het plan van de VW Samba zelf beïnvloed door het plan van de Panel bestelwagen gemaakt door VW. U kunt zonder veel van een stuk waarnemen het belangrijkste model van de VW bestelwagen door het zien van de enorme VW-logo aanwezig op de voorkant van de camper. Het belangrijkste model van de camper kan ook effectief worden waargenomen door de enorme koplampen. Het hoofdmodel van de VW kampeerwagen had een minuscule luchtgekoelde motor van duizend kubieke centimeter. De aandrijfkracht van het busje werd overgenomen van de VW Kever.

In 1967, leverde VW een nieuwe aanpassing van de VW Transporter bestelwagen met een paar grote veranderingen. De nieuwe vorm van Volkswagen bestelwagen had een veel grotere motor, twaalf volt elektriciteit, en veel meer voorzieningen, die product ontbreekt in de eerste versie van de camper van. VW creëerde dit model van de camper tot 1980. Oldtimer huren VW busje T1 zonder Chauffeur trouwbusje

Het derde tijdperk van de Volkswagen bestelwagen werd gepresenteerd door de VW in het midden van 1980. Het derde tijdperk van de kampeerwagen was veel groter in ruimte dan zijn twee archetypes. Deze Volkswagen bestelwagen had bovendien een veel verbazingwekkende motor dan de twee voorgaande uitvoeringen en had veel voorzieningen die over het algemeen ontbraken in de eerste twee modellen.

VW paste het derde tijdperk van de VW Transporter bestelwagen medio 1990 opnieuw aan en bedacht het vierde tijdperk van de VW Transporter bestelwagen. Er was een oceaan verandering in het vierde tijdperk van de kampeerwagen dan de vorige drie varianten. De belangrijkste verandering was de vlakke ruimte aan de achterkant van het busje voor de vracht reden.

Het vijfde tijdperk van de VW Transporter bestelwagen werd gepresenteerd door VW in 2003 en dat model is op dit moment ook aan de gang. De inwijding van het vijfde tijdperk van VW Transporter T4 bestelwagen was één van de meest adembenemende functies van de autowereld. Meer dan 70.000 toeschouwers gingen naar die dienst.

Used before post author name.
3 Fun U6 Soccer Drills You Can Apply

Leave a reply